Wellion MICRO-PUMP
Majhna, lahka, brezžična inzulinska črpalka -
Uživam v življenju

  Wellion MICRO-PUMP inzulinska črpalka

  Majhna in zelo lahka brezcevna inzulinska črpalka z vgrajenim merilnikom glukoze (v krmilniku PDA)

  Tehnologija mora poenostaviti, ne zapletati življenja. Z Wellion MICRO-PUMP inzulinsko črpalko lahko sledite sebi in si prilagajate življenjski slog. Zato je Wellion MICRO-PUMP inzulinska črpalka tudi enostavna za učenje in uporabo. Dovajanje črpalke lahko v vsaki situaciji natančno prilagodite manjšim ali večjim potrebam po inzulinu. Na podlagi priporočil svojega zdravnika lahko inzulin popolnoma prilagodite svoji dnevni rutini in dejavnostim. Svojega življenja vam ni več treba prilagajati strogemu režimu inzulina in prehranjevanja.

  Svoboda

  • Črpalka je zelo majhna, lahka in neopazna.

  • Jejte in spite – kadar in kolikor vam ustreza.

  • Spontano se odločajte o svojih dejavnostih in črpalka se jim bo prilagodila.

  • Izberite oblačila glede na svoje razpoloženje - s ploščato, brezcevno črpalko Wellion MICRO-PUMP je to mogoče.

  • Ker črpalka, infuzijski set in rezervoar tvorijo eno enoto in ne potrebujejo cevke, imate vedno popolno svobodo gibanja.

  • Merilnik glukoze v krvi je vgrajen neposredno v krmilnik PDA, tako da ga imate vedno pri sebi.

   

  Kakovost življenja

  • Črpalka Wellion MICRO-PUMP je majhna, neopazna in nemoteča za uporabo.

  • Črpalka lahko do 3 dni neprekinjeno dovaja inzulin – tako se črpalka prilagaja vaši dnevni rutini (in ne obratno).

  • PDA vam omogoča tiho dovajanje bolusa, merjenje glukoze v krvi, krmiljenje črpalke in ogled vseh parametrov v vsakem trenutku.

  • Črpalka Wellion MICRO PUMP je odporna proti brizganju.

   

  Trajnost

  • Baterija črpalke Wellion MICRO-PUMP in krmilnika PDA se lahko polni (dodatna baterija za črpalko je vključena v začetni komplet).

  • Zaradi varčevanja z viri je treba vsake tri dni zamenjati samo infuzijski set in rezervoar.

  • Črpalka je trpežna in jo lahko vedno znova uporabljate. Rezervoar zamenjate samo takrat, ko je prazen (brez izgube inzulina).

  • Za vodne športe črpalko s preprostim klikom odstranite s podlage (črpalke s preostankom inzulina ni treba zavreči).

   

  Zelo udobno nošenje

  Upravljanje s podatki

  Uporabniku prijazen PDA

  72-urno dovajanje inzulina

  Spremenljiv življenjski slog

  Zvočni, svetlobni in vibracijski alarmi

  Brez cevke

  Varno in zanesljivo

  Potrebnih je manj injekcij

  Možnost nastavitve 7 posameznih bazalnih programov

  Vsak bazalni program ponuja 48 časovnih obdobij

  Največja bazalna hitrost na uro: 35 enot

  Prostornina rezervoarja 2 ml

  Kalkulator bolusa v krmilniku PDA

  Možnost podaljšanega bolusa (en del takoj, preostanek porazdeljen)

  Maksimalna količina bolusa: 35 enot

  Najmanjši bolus: 0,025 enote

  Merjenje glukoze v krvi na krmilniku PDA s samo 0,5μl krvi

  Merjenje glukoze v krvi na krmilniku PDA samo 5 sekund

   

   

   

   

   

   

  Wellion MICRO PUMP brezcevna inzulinska črpalka je majhna, zelo lahka in lahko do 3 dni neprekinjeno dovaja inzulin (šele potem je treba zamenjati rezervoar in infuzijski set).

  Uporabljajte brezcevno inzulinsko črpalko, če želite uživati polno življenje in imeti več svobode pri gibanju, spanju, igri ali vadbi. Najmanjša bazalna količina omogoča posamezno "prefinjeno nastavitev" dovajanja inzulina.

   

   

  Brez cevke za popolno svobodo


  Uživajte popolno svobodo gibanja, brez omejitev pri izbiri oblačil ali med športom, saj Wellion MICRO-PUMP ne potrebuje cevi za infuzijski set. Bolus, bazalno hitrost in druge funkcije lahko priročno nastavite prek krmilnika PDA (= prenosni asistent za diabetes), ne da bi vam bilo treba črpalko vzeti v roko. Wellion MICRO-PUMP črpalko lahko nosite na različnih delih telesa (npr. na trebuhu, nadlakti, stegnu, spodnjem delu hrbta).

   

   

  Merjenje glukoze v krvi neposredno na krmilniku PDA

  Izmerite glukozo v krvi neposredno na krmilniku PDA z Wellion MICRO merilnimi lističi za glukozo v krvi, ki jo lahko po želji shranite z oznakami (pred/po telesni dejavnosti, pred/po jedi). Ne glede na to, ali je glukoza v krvi izmerjena z vgrajenim merilnikom ali vnesena ročno, lahko shranjene vrednosti dodatno uporabite s kalkulatorjem bolusa. Z gumbom za izmet na zadnji strani krmilnika PDA lahko uporabljene testne lističe enostavno zavržete.

   

   

  Kalkulator bolusa  Črpalkin krmilnik PDA ima zmogljiv kalkulator bolusa, ki lahko predlaga količino bolusa na podlagi vašega vnosa. Ko so nastavitve izbrane, lahko kalkulator bolusa predlaga količino bolusa, potem ko izmerite raven glukoze v krvi in vnesete količino ogljikovih hidratov, ki jih boste zaužili. Kalkulator bolusa lahko upošteva tudi količino inzulina, ki je trenutno aktiven v vašem telesu, in popravi predlagano količino bolusa.

   

  (Kalkulator bolusa upošteva naslednje informacije: trenutna raven glukoze v krvi, ciljna raven glukoze v krvi, razmerje ogljikovih hidratov, vnos ogljikovih hidratov, faktor občutljivosti na inzulin, negativni popravek, čas učinkovanja inzulina. O teh dejavnikih se pogovorite s svojim zdravnikom).

   

   

  Začasno spremenite bazalno hitrost

  Uživajte popolno svobodo gibanja, brez omejitev pri izbiri oblačil ali med športom, saj Wellion MICRO-PUMP ne potrebuje cevi za infuzijski set. Bolus, bazalno hitrost in druge funkcije lahko priročno nastavite prek krmilnika PDA (= prenosni asistent za diabetes), ne da bi vam bilo treba črpalko vzeti v roko. Wellion MICRO-PUMP črpalko lahko nosite na različnih delih telesa (npr. na trebuhu, nadlakti, stegnu, spodnjem delu hrbta).

   

   

  Podaljšani Bolus


  Podaljšan bolus s takoj razpoložljivim deležom je bolus, ki se daje v dveh stopnjah – količina takoj, preostanek pa v daljšem časovnem obdobju. Optimalno npr. za jedi s hitro in počasi absorbiranimi ogljikovimi hidrati, kot je hitra hrana.

   

   

   

  7 individualnih Bazalnih program

  Črpalka ponuja možnost hitre nastavitve 7 individualnih bazalnih profilov. Z vnosom skupnega dnevnega bazalnega inzulina in izbiro obdobja 6 ali 24 ur lahko PDA samodejno ustvari bazalni profil. Tako se črpalka prilagodi vašemu življenju. V naprej nastavite različne profile, npr. za bolezen, sedeče dejavnosti, kot je dan za računalnikom, dan z veliko gibanja, kot je hoja/kolesarjenje, ali druge tipične situacije v vašem vsakdanjem življenju.

   

   

   

  Hitri bolus
  Če ste pozabili svoj PDA ali ga ne želite vzeti iz žepa, lahko priročno aplicirate hitri bolus – neposredno s pritiskom na gumb na črpalki z zvočnim opozorilom za varno dajanje inzulina, lahko pa ga tudi tiho dostavite prek krmilnika PDA.

  Natančno odmerjanje
  Povečanje bolusa in bazalne hitrosti lahko nastavite v majhnih korakih (od 0,025 enote).

  Vedno obveščeni
  Sistem uporablja zvočne, svetlobne in vibracijske alarme, da vas obvesti o pomembnih dogodkih, ki vplivajo na črpalko. Vse informacije lahko preberete tudi na zaslonu krmilnika PDA.

   

   

  Imate vprašanja ali želite pomoč pri pridobivanju recepta za črpalko Wellion MICRO-PUMP?

  Z veseljem vam bomo pomagali.

  info@medtrust.si    or   01 513 47 800

  Prosimo, da informativno gradivo zahtevate preko našega kontaktnega obrazca.