Wellion FRIGO Kühltaschen - einfache, schnelle und komfortable Art Insulin, eine Insulinpumpe und andere Medikamente kühl zu halten. Weder Strom, Gefriermöglichkeit oder Kühlelemente sind notwendig. Kann ganz einfach mit Hilfe von Wasser verwendet werden, immer wieder. Größen: L und XXL. Foto

Wellion FRIGO hladilne torbice 
Hlajenje inzulina brez hladilnika, preprosto in hitro

  Wellion FRIGO hladilna torbica

  HRANITE INZULIN IN ZDRAVILA NA HLADNEM – BREZ HLADILNIKA, PREPROSTO IN PRAKTIČNO

  Pozabite na poletne skrbi

   

  Temperatura inzulina (ali zdravila) ne sme presegati 30 °C. Poleti, med vožnjo z avtomobilom, v vodnem parku, v avtocestnih prometnih zastojih ali na potovanjih v dežele s toplejšim podnebjem, je pogosto težko dovolj ohladiti inzulin.

  Wellion FRIGO je preprost, hiter in udoben način ohlajanja inzulina, inzulinske črpalke in drugih zdravil. Ne potrebuje elektrike, zamrzovalnika ali hladilnih pripomočkov. Wellion FRIGO se lahko vedno znova preprosto uporabi z vodo.

  Za zagotovitev dosledne kakovosti in higiene med pogosto uporabo ima notranji žep antibakterijsko impregnacijo. To je dodatna prednost, ki je zelo pomembna, če imate opraviti z inzulinom in zdravili.

  Torbica Wellion FRIGO ima tudi praktično zanko za pas, tako da imate svoj peresnik vedno pri roki tudi, ko ste zunaj.

  Razpoložljive velikosti: L in XXL

  ANTIBAKTERIJSKO - antibakterijska impregnacija

  BREZ ELEKTRIČNEGA NAPAJANJA - aktiviranje z vodo

  BREZ ZAMRZOVALNIKA - brez hladilnih elementov

   

  Hladilna torbica Wellion FRIGO deluje zelo enostavno:

  1. Pretresite notranji žep hladilne torbice Wellion FRIGO, da se kristali enakomerno razporedijo. Torbico enakomerno in v celoti potopite v hladno vodo (L velikost za največ 10 minut, XXL za največ 12 minut). V tem času se kristali v hladilnih rebrih spremenijo v gel – notranji žep se odebeli.
   Opomba: Ne potapljajte notranjega žepa v vodo dlje, kot je priporočeno. Lahko se pojavi rahlo iztekanje gela. Obrišite ga in uporabite torbico, kot je predvideno.
  2. Nato je pomembno s krpo obrisati notranji žep, da odstranite odvečno vodo. Notranji žep previdno vstavite v zunanji žep. Tako zaščitite druge predmete v torbici ali kovčku.
  3. Nato ohlajen inzulin položite v notranji žep hladilne torbice Wellion FRIGO.
  4. Notranji žep se sčasoma stanjša. Takoj ko hladilni učinek ne zadošča več, lahko žep ponovno ohladite z vodo.

   

  Primer napolnjene hladilne torbice

  Wellion FRIGO L
  Velikost: 21 x 11 cm
  za 2 inzulinski peresi ali 1 inzulinsko črpalko

  Wellion FRIGO XXL
  Velikost: 22 x 19 cm
  več prostora za diabetične pripomočke

   

  Ali ima vaš pes ali mačka sladkorno bolezen?
  Ne pozabite pravočasno zaščititi inzulina svojega domačega ljubljenca pred vročino. Hladilna torbica Wellion FRIGO je varna rešitev tudi za to.