Wellion MESH INHALATOR
Razpršuje zdravila
Baterija za ponovno polnjenje za na pot

  Wellion MESH-INHALATOR

  Razprševanje tekočin – brezžični in kompakten

  Hitro in učinkovito zdravljenje dihalnih poti na poti

   

  Wellion MESH-NEBULIZER je priročen ročni medicinski pripomoček za razprševanje tekočin ali zdravil za zdravljenje dihalnih poti, ki ga lahko uporabljate doma ali na poti. Napravo napaja notranja litij-titanatna polnilna baterija. Zaradi dolge življenjske dobe baterije in kompaktne oblike lahko nadaljujete zdravljenje kjer koli, tudi na potovanju. Razprševanje dosežemo s sodobno kombinacijo mikroporozne membrane in tehnologije nihanja. Visoka stopnja razprševanja (0,33 ml/min) omogoča razmeroma kratek čas inhaliranja.

   

  Inhalator je naprava za dajanje zdravil v obliki zelo drobnih delcev (meglice). Nastala meglica se nato vdihuje v pljuča. Ta oblika zdravljenja se po posvetovanju z odgovornim zdravstvenim delavcem pogosto uporablja za zdravljenje akutnih in kroničnih bolezni dihal, kot so astma, cistična fibroza ali KOPB.

  Prenosni inhalatorji omogočajo jemanje zdravil kjerkoli in kadarkoli, kar olajša hitro in učinkovito zdravljenje. Wellion MESH-NEBULIZER združuje vse prednosti prenosnega medicinskega pripomočka. Je uporabniku prijazen, majhen, priročen, lahek in zanesljiv.

   

  Udobno ravnanje

  1. Namestite vsebnik za zdravila in ga napolnite z ustrezno formulacijo zdravila (ne prekoračite omejitve polnjenja – največ 6 ml).

  2. Masko ali nastavek za usta namestite na adapter za masko – zdaj je inhalator pripravljen za uporabo.

  3. Wellion MESH-NEBULIZER rahlo nagnite, da vibrirajoči element prvič potopite v raztopino zdravila. Po tem lahko napravo uporabljate pod katerim koli kotom. Zdaj dajte ustnik v usta ali pa masko položite na usta in nos, da vdihnete. Pritisnite gumb VKLOP/IZKLOP, da začnete inhalirati.
   (OPOMBA: V nekaterih položajih, na primer v pokončnem položaju, se lahko razprševanje čez nekaj časa prekine. Če se to zgodi, za kratek čas nagnite inhalator, da se vibrajoči element ponovno potopi v zdravilo.)

  4. Po inhalaciji vedno izključite inhalator. Po vsaki inhalaciji očistite napravo.

   

  STOPNJA RAZPRŠEVANJA: 0,33 ± 0,04 ML/MIN

  MMAD 3,9 μm (srednji aerodinamični masni premer): 2,25± 0,35

  POLNILNA BATERIJA

  PRIROČNA PRENOSNA OBLIKA

  JAKOST HRUPA: <40DBA

  BARVNA INDIKATORSKA LUČKA (DELOVANJE – POLNJENJE – PRAZNA/POLNA BATERIJA)