Merilnik glukoze v krvi
Natančno izmeri sladkor v krvi, skupni holesterol in sečno kislino

  Wellion LUNA Trio merilnik za glukozo v krvi, holesterol in sečno kislino

  PRIROČNO MERJENJE SAMO Z ENO KAPLJICO KRVI

  Naj bodo spremembe življenjskega sloga vidne – pravočasno prepoznajte sekundarne bolezni

   

  Z merilnikom Wellion LUNA Trio lahko varno in zanesljivo izmerite raven sladkorja v krvi. Po želji lahko izmerite tudi raven holesterola in sečne kisline, saj sistem Wellion LUNA Trio ponuja vse tri možnosti. Glede na parametre so za merjenje potrebni različni merilni lističi (GLU = za glukozo v krvi, CHOL = za holesterol, UA = za sečno kislino).

  Priročna velikost, dobro berljiv zaslon in gumbi proti drsenju poskrbijo, da je merilnik Wellion LUNA Trio zanesljiv spremljevalec v vseh okoliščinah. Po opravljenem merjenju lahko z izmetnim gumbom brez dotika odstranite uporabljene merilne lističe.

  Podjetju MED TRUST je z dolgoletnimi raziskavami in razvojem uspelo omogočiti merjenje glukoze v krvi pri vrednosti hematokrita 25-60 %. Ta nova tehnologija merilnih lističev zagotavlja natančne rezultate z različno gostoto krvi – kar pomeni še večjo varnost!

  Poleg tega lahko pregledujete tudi, 7-, 14-, 21- in 28-dnevna povprečja vrednosti glukoze v krvi. Redno ocenjevanje povprečnih vrednosti glukoze v krvi omogoča izboljšanje terapije in pomaga pri sprejemanju pravilnih ukrepov zdravljenja. V pomnilniku je shranjenih zadnjih 360 vrednosti sladkorja v krvi, zadnjih 50 vrednosti holesterola in zadnjih 50 vrednosti sečne kisline. 

  Natančna navodila za uporabo merilnika glukoze Wellion LUNA Trio lahko najdete v oddelku prenosov.

  Merilnik Wellion LUNA Trio se uporablja skupaj z merilnimi lističi Wellion Luna za glukozo v krvi, merilnimi lističi Wellion Luna za holesterol in merilnimi lističi Wellion Luna za sečno kislino.

   

  Meri glukozo, holesterol in sečno kislino

  Velike, razločne številke

  Izmetni gumb

  1000 meritev – življenjska doba baterij

  Priključek USB

  1x baterija CR2032


  Glukoza

  Brez kodiranja

  Čas merjenja 5 sekund

  360 rezultatov v pomnilniku

  0,5 mikrolitra krvi

   
   

  Holesterol

  Kodirni čip

  Čas merjenja 26 sekund

  50 rezultatov v pomnilniku

  0,8 mikrolitra krvi

  Sečno kislino

  Kodirni čip

  Čas merjenja 15 sekund

  50 rezultatov v pomnilniku

  1,0 mikrolitra krvi