Merilnik glukoze v krvi
Merjenje glukoze in holesterola samo z enim merilnikom

  Wellion GALILEO GLU/CHOL merilnik za glukozo in holesterol v krvi

  1 MERILNIK - 2 PARAMETRA

  Zanesljivo merjenje glukoze in holesterola v krvi

   

  Za sladkorne bolnike je merjenje glukoze v krvi vsakodnevna rutina. Glukoza/krvni sladkor je za telo glavni vir energije.

  Preprosto vstavite merilni listič Wellion GALILEO za glukozo v osvetljeno režo. Merilnik se samodejno vklopi in vsrka krvno kapljico v konico merilnega lističa. Po končanem odštevanju merilnik Wellion GALILEO na osvetljenem zaslonu z velikimi številkami prikaže trenutno vrednost glukoze. Osvetljena reža za merilni listič je še posebej praktična, saj omogoča merjenje tudi pri slabši razsvetljavi (na primer v kinu).

  Previsoka raven holesterola lahko povzroči kalcifikacijo krvnih žil in posledično bolezni srca. Pri sladkornih bolnikih je večje tveganje za razvoj srčnih bolezni. Redno merjenje holesterola pomaga pri spreminjanju življenjskega sloga (prehrana, telesna vadba) in aktivnem izboljševanju svojega zdravja.

  Izmerjene vrednosti lahko različno označujete (oznake PRED OBROKOM in PO OBROKU, oznake za telesno dejavnost, oznake za zdravila/inzulin), kar omogoča boljše opazovanje vrednosti sladkorja v krvi. Pomnilnik shrani 500 rezultatov sladkorja v krvi in 100 rezultatov holesterola. Poleg tega lahko pregledujete tudi 1-, 7-, 14-, 30-, 60- in 90- dnevna povprečja vrednosti sladkorja v krvi.

  Za posebne higienske zahteve, kot so na primer v bolnišnicah ali domovih za ostarele, je na voljo tudi merilnik Wellion GALILEO GLU/CHOL Plus z gumbom za izmet.

  Merilniki Wellion GALILEO GLU/CHOL za glukozo v krvi presegajo vsa merila novega standarda EN ISO 15197:2015.

  Študija Ocenjevanje natančnosti sistema z merilnikom glukoze v krvi s kombiniranimi zmožnostmi merjenja glukoze in ß-hidroksibutirata je pokazala veliko natančnost (± 10 %) merilnikov Wellion GALILEO pri merjenju glukoze.

  Natančna navodila za uporabo merilnika glukoze v krvi Wellion GALILEO GLU/CHOL lahko najdete v Priročniku za uporabo, ki je v oddelku prenosov. Več o samonadzoru glukoze v krvi lahko najdete tukaj.

  Merilnik glukoze v krvi Wellion GALILEO GLU/CHOL se uporablja skupaj z Wellion GALILEO merilnimi lističi za glukozo in Wellion GALILEO merilnimi lističi za holesterol.
   

   

  Velike, razločne številke

  Osvetljen zaslon

  6 opomnikov

  Povprečja

  2x baterija CR2032

  Priključek USB

  Hipo- in hiper-opozorilo

  Osvetljena reža za merilni listič

  Štiri različne oznake

  Gumb za izmet (model plus)

  1000 meritev – življenjska doba baterij


  Glukoze v krvi

  Brez kodiranja

  Čas merjenja 5 sekund

  500 rezultatov v pomnilniku

  0,5 mikrolitra krvi

  Holesterol

  Kodirni čip

  Čas merjenja 90 sekund

  100 rezultatov v pomnilniku

  3,6 mikrolitra krvi