Merilnik glukoze v krvi
Majhen in priročen

  Wellion GALILEO Compact merilnik glukoze v krvi

  MAJHEN IN PRIROČEN

  Zanesljiv spremljevalec, ki se prilega v vsak žep.

   

  Preprosto vstavite merilni listič Wellion GALILEO za glukozo v režo za merilni listič. Merilnik Wellion GALILEO Compact se samodejno vklopi, da vsrka krvno kapljico na koncu merilnega lističa. Po končanem odštevanju merilnik Wellion GALILEO za glukozo z velikimi številkami na zaslonu prikaže trenutno vrednost glukoze.

  Priročna oblika, zelo dobro berljiv zaslon in nekaj dodatnih funkcij (posamezno nastavljivi alarmi, povprečne vrednosti) so lastnosti, ki poskrbijo, da je merilnik Wellion GALILEO zanesljiv spremljevalec v vseh okoliščinah. Priročna, kompaktna velikost in odlično berljiv zaslon olajšujeta življenje s sladkorno boleznijo.

  Samo 0,5 mikrolitra krvi in 5 sekund časa za merjenje zagotavljajo enostavno in varno vsakodnevno merjenje z merilnikom Wellion GALILEO Compact. Merilni rezultat je še posebej lahko prebrati zaradi velikih številk. Pomnilnik shrani zadnjih 300 rezultatov. Izjemno dobra berljivost je v veliko pomoč mnogim sladkornim bolnikom v vsakdanjem življenju.

  Študija Ocenjevanje natančnosti sistema z merilnikom glukoze v krvi s kombiniranimi zmožnostmi merjenja glukoze in ß-hidroksibutirata je pokazala veliko natančnost (±10 %) merilnikov Wellion GALILEO pri merjenju glukoze.

  Merilnik Wellion Compact za glukozo v krvi presega vsa merila novega standarda EN ISO 15197:2015.

  Natančna navodila za uporabo merilnika glukoze v krvi Wellion GALILEO Compact lahko najdete v razdelku prenosov. Več o samonadzoru glukoze v krvi lahko najdete v oddelku Diabetes. 

  Merilnik glukoze v krvi Wellion GALILEO Compact se uporablja skupaj z Wellion GALILEO merilnimi lističi za glukozo.

  Brez kodiranja

  Velike, razločne številke

  Povprečja

  3 opomniki

  Majhen in kompakten

  Čas merjenja 5 sekund

  0,5 mikrolitra krvi

  300 rezultatov v pomnilniku

  1000 meritev – življenjska doba baterij

  1 x baterija CR2032

  Priključek USB