Merilnik glukoze v krvi
Izredno velike številke in osvetljen zaslon

  Wellion CALLA Light merilnik glukoze v krvi

  POSEBNO DOBRA BERLJIVOST

  Velik, osvetljen zaslon in zelo velike številke

   

  Enostavno merjenje: V režo za merilni listič enostavno vstavite Wellion CALLA merilni listič za glukozo v krvi in merilnik Wellion CALLA Light se samodejno vklopi. S prožilno napravo Wellion in novo lanceto pridobite majhno kapljico krvi in jo s koncem merilnega lističa vsrkajte v reakcijsko območje. Tam merilnik izmeri trenutno vrednost sladkorja v krvi. Po končanem odštevanju merilnik Wellion CALLA z velikimi številkami prikaže rezultat na osvetljenem zaslonu.


  Preprosto upravljanje in dobra berljivost
  Priročna, nenavadna oblika merilnika Wellion CALLA za glukozo v krvi pritegne pozornost. Zelo razločen in velik zaslon je v ospredju, protizdrsni premaz pa poskrbi za lažje vsrkavanje krvi, ker naprava med merjenjem varno ostane na mestu.

  Za boljšo oceno vrednosti glukoze v krvi v daljšem časovnem obdobju lahko spremljate 1-, 7-, 14-, 30-, 60- in 90-dnevna povprečja vrednosti sladkorja v krvi. Ta dodatna informacija bo pomagala vam in zdravstvenim delavcem bolje oceniti stanje sladkorne bolezni.

  Na merilniku glukoze v krvi Wellion CALLA Light lahko nastavite 3 posamezno nastavljive zvočne alarme, ki vas bodo opozorili na merjenje glukoze v krvi. Nastavite lahko tudi mejne vrednosti za prenizko ali previsoko vrednost glukoze v krvi. Rezultati sladkorja v krvi, ki presegajo te mejne vrednosti oziroma so pod njimi, so na ekranu označeni z oznakama HYPO oziroma HYPR. Tovarniško nastavljena meja za hipoglikemijo je 3,9 mmol/L, za hiperglikemijo pa 13,9 mmol/L. Te nastavitve lahko kadar koli spremenite. Opozorilo za hipo- ali hiperglikemijo poveča občutljivost zaznavanja in zagotavlja, da bolnik sprejme pravilne ukrepe zdravljenja.

  Pomnilnik merilnika Wellion CALLA Light lahko shrani 500 rezultatov z datumom, časom in s poljubno dodanimi oznakami, ki jih enostavno pregledujete z gumboma s puščico navzgor in navzdol. Z osvetljenega zaslona lahko zelo dobro preberemo rezultate merjenja, dodatno pa branje olajšujejo tudi zelo velike številke. Izredno dobra berljivost marsikomu zelo olajša vsakdanje življenje.

  Natančna navodila za uporabo merilnika glukoze Wellion CALLA Light lahko najdete v Priročniku za uporabo, ki je v oddelku prenosov. Več o samonadzoru glukoze v krvi lahko najdete v oddelku Diabetes.


  Merilnik glukoze v krvi Wellion CALLA Light se uporablja skupaj z Wellion CALLA merilnimi lističi za glukozo.   

  Brez kodiranja

  Velike, razločne številke

  Osvetljen zaslon

  Oznaki Pred obrokom in Po obroku

  Hipo- in hiper- opozorilo

  Povprečja

  3 posamezno nastavljivi alarmi

  Ergonomska oblika

  Čas merjenja 6 sekund

  0,6 mikrolitra krvi

  500 rezultatov v pomnilniku

  1000 meritev – življenjska doba baterij

  2x baterija AAA

  Priključek USB