Wellion LUNA Harnsäure Teststreifen. High Tech Produkt. Besteht aus verschiedenen Schichten. AUTO CODING Tgie. Handliche Größe. Sip-in-Technologie verhindert eine Kontamination mit Blut. Für das Wellion LUNA Trio Blutzuckermessgerät. 10 Stück. Foto

Merilni lističi za sečno kislino
Naj bo viden uspeh s spremembo prehrane ali z zdravljenjem z zdravili

  Wellion LUNA UA merilni lističi za sečno kislino - za merjenje le z eno kapljico krvi

  Naj bo viden uspeh s spremembo prehrane ali z zdravljenjem z zdravili

   

  Wellion LUNA UA merilni lističi za sečno kislino se uporabljajo skupaj z merilnikom Wellion LUNA za merjenje koncentracije sečne kisline v kapilarni krvi iz prstne blazinice.

  Z merilnikom Wellion LUNA in merilnimi lističi za sečno kislino Wellion LUNA lahko sami določite raven sečne kisline v udobju svojega doma. Merjenje na domu ne more nadomestiti splošnega zdravnika, namenjeno je le kot spodbuda, ki vam pokaže uspešnost zdravljenja z zdravili in spremembo življenjskega sloga, še zlasti poleg rednih pregledov pri zdravniku.

   

  Ravnanje

  1. Pred prvo meritvijo vstavite kodni čip. Iz vsebnika vzemite merilni listič za sečno kislino Wellion LUNA in ga vstavite v merilnik, da se merilnik vklopi. Na zaslonu se prikažejo oznaka UA, utripajoča krvna kapljica in oznaka za merilni listič.
  2. Prožilno napravo (s svežo lanceto) pritisnite ob stranski del prstne blazinice in pritisnite na sprožilni gumb, da naredite vbod in pridobite kapljico krvi.
  3. Zdaj se s konico merilnega lističa pod rahlim kotom dotaknite krvne kapljice. Merilni listič vpije krvno kapljico kot slamica. Merilnik vas s piskom opozori, kdaj je dovolj krvi za merjenje. Na zaslonu se začne odštevanje in po 15 sekundah se prikaže rezultat.

   

  Koristni nasveti

  • Ne uporabljajte merilnih lističev s pretečenim rokom. Preverite rok uporabnosti, natisnjen na vsebniku z merilnimi lističi in na embalaži.
  • Vsebnik z merilnimi lističi zaprite TAKOJ, ko ste iz njega vzeli merilni listič, da preostanek merilnih lističev zaščitite pred vlago.
  • Merilni listič uporabite takoj, ko ga vzamete iz vsebnika.
  • Ne uporabljajte vlažnih ali poškodovanih merilnih lističev.
  • Izogibajte se neposredni sončni svetlobi in toploti. Merilne lističe hranite na suhem in hladnem mestu (ne hranite v kopalnici).
  • Uporabljeni merilni listič in lanceto zavrzite takoj po merjenju.

   

  Vsebina pakiranja: 10 kosov