Wellion LUNA Cholesterin Teststreifen. High Tech Produkt. Besteht aus verschiedenen Schichten. AUTO CODING Technologie. Handliche Größe. Sip-in-Technologie verhindert eine Kontamination mit Blut. Für das Wellion LUNA Blutzuckermessgerät. 5 Stück und 10 Stück. Foto

Merilni lističi za holesterol
NAJ BODO SPREMEMBE V NAČINU ŽIVLJENJA IN ZNIŽEVANJE VREDNOSTI HOLESTEROLA VIDNI DOMA

  Wellion LUNA merilni lističi za holesterol

  NAJ BODO SPREMEMBE V NAČINU ŽIVLJENJA IN ZNIŽEVANJE VREDNOSTI HOLESTEROLA VIDNI DOMA

   

  Merilni lističi Wellion LUNA CHOL za holesterol se uporabljajo skupaj z merilnikom Wellion LUNA za merjenje celokupnega holesterola v kapilarni krvi iz prstne blazinice.

  Z merilnikom Wellion LUNA in merilnimi lističi za holesterol lahko določite vrednost skupnega holesterola v udobju svojega doma. Merjenje na domu ne more nadomestiti obiska pri splošnem zdravniku. Namenjeno je kot spodbuda, ki poleg rednih pregledov pri zdravniku pokaže uspešnost zdravljenja z zdravili in spremembami življenjskega sloga.

   

  Ravnanje

  1. Iz vsebnika vzemite merilni listič Wellion LUNA za holesterol in ga vstavite v merilnik, da se merilnik vklopi. Na zaslonu se prikažejo oznaka Chol, utripajoča krvna kapljica in oznaka za merilni listič.
  2. Prožilno napravo (s svežo lanceto) pritisnite ob stranski del prstne blazinice in pritisnite na sprožilni gumb, da naredite vbod in pridobite kapljico krvi.
  3. Zdaj se s konico merilnega lističa pod rahlim kotom dotaknite krvne kapljice, ki jo merilni listič vpije kot slamica. Merilnik vas s piskom opozori, ko je dovolj krvi za merjenje. Na zaslonu se začne odštevanje in po 26 sekundah se prikaže rezultat.

   

  Koristni nasveti

  • Ne uporabljajte merilnih lističev s pretečenim rokom. Preverite rok uporabnosti, natisnjen na vsebniku z merilnimi lističi in na embalaži.
  • Vsebnik z merilnimi lističi zaprite TAKOJ, ko ste iz njega vzeli merilni listič, da preostanek merilnih lističev zaščitite pred vlago.
  • Merilni listič uporabite takoj, ko ga vzamete iz vsebnika.
  • Ne uporabljajte vlažnih ali poškodovanih merilnih lističev.
  • Izogibajte se neposredni sončni svetlobi in toploti. Merilne lističe hranite na suhem in hladnem mestu (ne hranite v kopalnici).
  • Uporabljeni merilni listič in lanceto zavrzite takoj po merjenju.

   

  Vsebina pakiranja: 5 in 10 kosov