High Tech Produkt. Besteht aus verschiedenen Schichten. NO CODE Technologie. Handliche Größe. Sip-in-Technologie verhindert eine Kontamination mit Blut. Für das Wellion LUNA Blutzuckermessgerät. 5 Stück und 10 Stück. Foto

Merilni lističi za glukozo v krvi
Zanesljiva vrednost krvnega sladkorja le z majhno kapljico krvi

  Wellion LUNA merilni lističi za glukozo v krvi

  Zanesljiva vrednost krvnega sladkorja le z majhno kapljico krvi

   

  Priročni merilni lističi za glukozo v krvi Wellion LUNA se uporabljajo skupaj z merilnikom Wellion LUNA za merjenje glukoze v sveži kapilarni polni krvi.

  Merilnike Wellion LUNA so popolnoma primerni za osebno uporabo doma in za strokovno uporabo (zdravstveni delavci).

  Ravnanje

  1. Vzemite merilni listič Wellion LUNA iz vsebnika in vsebnik takoj zaprite. V merilnik vstavite merilni listič, da se merilnik vklopi. Na zaslonu se prikažejo oznaka Gluc, utripajoča krvna kapljica in oznaka za merilni listič.
  2. Prožilno napravo (s svežo lanceto) pritisnite ob stranski del prstne blazinice in pritisnite na sprožilni gumb, da naredite vbod in pridobite kapljico krvi.
  3. Zdaj se s konico merilnega lističa pod rahlim kotom dotaknite krvne kapljice. Merilni listič vpije krvno kapljico kot slamica. Merilnik vas s piskom opozori, kdaj je dovolj krvi za merjenje. Na zaslonu se začne odštevanje in po 5 sekundah se prikaže rezultat.

   

  Koristni nasveti

  • Ne uporabljajte merilnih lističev s pretečenim rokom. Preverite rok uporabnosti, natisnjen na vsebniku z merilnimi lističi in na embalaži.
  • Vsebnik z merilnimi lističi zaprite TAKOJ, ko ste iz njega vzeli merilni listič, da preostanek merilnih lističev zaščitite pred vlago.
  • Merilni listič uporabite takoj, ko ga vzamete iz vsebnika.
  • Ne uporabljajte vlažnih ali poškodovanih merilnih lističev.
  • Izogibajte se neposredni sončni svetlobi in toploti. Merilne lističe hranite na suhem in hladnem mestu (ne hranite v kopalnici).
  • Na nalepko vsebnika zapišite datum odprtja. Preostanek merilnih lističev zavrzite 9 mesecev po prvem odprtju.
  • Uporabljeni merilni listič in lanceto zavrzite takoj po uporabi.

   

  Pakiranje: 25 kosov ali 50 kosov

   

  Wellion merilni listič za glukozo v krvi je visokotehnološki izdelek. Listič je sestavljen iz različnih plasti, v katere so z zapletenim postopkom vgrajene elektrode, medtem ko se biološki substrat - glukoza oksidaza - z natančnim postopkom nanese v reakcijsko območje. Glukoza oksidaza je encim, ki zelo specifično reagira z glukozo v krvi. Med to reakcijo se proizvede elektrika, ki jo merilnik pretvori v ustrezno vrednost sladkorja v krvi, in prikaže na zaslonu.