Merilni lističi za merjenje ketonov
PRAVOČASNO ODKRIJTE POVIŠANO RAVEN KETONOV

  Wellion GALILEO KET merilni lističi za merjenje ketonov

  PRAVOČASNO ODKRIJTE POVIŠANO RAVEN KETONOV

   

  Merilni lističi Wellion GALILEO KET se uporabljajo skupaj z merilnikom Wellion GALILEO GLU/KET za merjenje koncentracije ketonov v sveži venski ali kapilarni krvi iz konice prsta. 

  Wellion GALILEO merilni lističi za ketone v krvi so umerjeni na plazmo za lažjo primerjavo z laboratorijskimi rezultati. Namenjeni so posameznikom za uporabo v domačem okolju in zdravstvenim delavcem za uporabo v zdravstvenih ustanovah.

  Ravnanje

  1. Merilni listič Wellion GALILEO vzemite iz folije. Vstavite merilni listič v merilnik, da se merilnik vklopi. Na zaslonu se prikažejo oznaka Ket, utripajoča krvna kapljica in oznaka za merilni listič.
  2. Prožilno napravo (s svežo lanceto) pritisnite ob stranski del prstne blazinice in pritisnite na sprožilni gumb, da vbodete lanceto in pridobite kapljico krvi.
  3. Zdaj se s konico merilnega lističa pod rahlim kotom dotaknite krvne kapljice. Merilni listič vpije krvno kapljico kot slamica. Merilnik vas s piskom opozori, kdaj je dovolj krvi za merjenje. Na zaslonu se začne odštevanje in po 8 sekundah se prikaže rezultat.

   

  Koristni nasveti

  • Ne uporabljajte merilnih lističev s pretečenim rokom. Preverite rok uporabnosti, natisnjen na foliji z merilnim lističem in na embalaži.
  • Merilni listič uporabite takoj, ko ga vzamete iz folije.
  • Ne uporabljajte vlažnih ali poškodovanih merilnih lističev.
  • Izogibajte se neposredni sončni svetlobi in toploti. Merilne lističe hranite na suhem in hladnem mestu (ne hranite v kopalnici).
  • Uporabljeni merilni listič in lanceto zavrzite takoj po merjenju.

   

  Vsebina pakiranja: 10 kosov, posamezno zavitih v folijo

  Merilni lističi za ketone Wellion GALILEO KET so namenjeni sladkornim bolnikom za samotestiranje in zdravstvenim delavcem za strokovno uporabo. Merilni lističi Wellion GALILEO KET za ketone v krvi niso namenjeni za uporabo pri novorojenčkih ali za diagnosticiranje bolezni, povezanih s ketoni, kot je ketoacidoza (DKA).