Merilni lističi za holesterol
Za oceno napredka terapije za zniževanje holesterola

  Wellion GALILEO CHOL za oceno napredka terapije za zniževanje holesterola

  spremljajte napredek zdravljenja holesterola doma

   

  Merilni lističi Wellion GALILEO CHOL se uporabljajo skupaj z merilnikom Wellion GALILEO GLU/CHOL za merjenje koncentracije holesterola v kapilarni krvi iz konice prsta.

  Z merilnikom Wellion GALILEO GLU/CHOL in merilnimi lističi za holesterol lahko udobno izmerite vrednost celokupnega holesterola v domačem okolju. Merjenje na domu ne more nadomestiti družinskega zdravnika, vendar deluje kot spodbuda, saj poleg rednih pregledov pri zdravniku pokaže uspešnost zdravljenja z zdravili in spremembo življenjskega sloga.

   

  Ravnanje

  1. Pred prvo meritvijo vstavite kodni čip. Merilni listič Wellion GALILEO za holesterol vzemite iz folije. Vstavite merilni listič v merilnik, da se merilnik vklopi. Na zaslonu se prikažejo oznaka Chol, utripajoča krvna kapljica in oznaka za merilni listič.
  2. Prožilno napravo (s svežo lanceto) pritisnite ob stranski del prstne blazinice in pritisnite na sprožilni gumb, da naredite vbod in pridobite kapljico krvi.
  3. Zdaj se s konico merilnega lističa pod rahlim kotom dotaknite krvne kapljice. Merilni listič vpije krvno kapljico kot slamica. Merilnik vas s piskom opozori, kdaj je dovolj krvi za merjenje. Na zaslonu se začne odštevanje in po 90 sekundah se prikaže rezultat.

   

  Koristni nasveti

  • Ne uporabljajte merilnih lističev s pretečenim rokom. Preverite rok uporabnosti, natisnjen na foliji z merilnim lističem in na embalaži.
  • Merilni listič uporabite takoj, ko ga odstranite iz folije.
  • Ne uporabljajte vlažnih ali poškodovanih merilnih lističev.
  • Izogibajte se neposredni sončni svetlobi in toploti. Merilne lističe hranite na suhem in hladnem mestu (ne hranite v kopalnici).
  • Uporabljeni merilni listič in lanceto zavrzite takoj po merjenju.

   

  Vsebina pakiranja: 10 kosov, posamezno zaviti merilni lističi

   

  Wellion GALILEO merilni lističi za holesterol so umerjeni na plazmo za lažjo primerjavo z laboratorijskimi rezultati. Namenjeni so posameznikom za uporabo v domačem okolju in zdravstvenim delavcem za uporabo v zdravstvenih ustanovah.