Wellion GALILEO Blutzuckerteststreifen werden mit Wellion GALILEO Messgeräten zur quantitativen Messung des Glukosespiegels in frischem kapillären Vollblut verwendet. Zur Selbstmessung für zu Hause oder Fachpersonal. Foto

Merilni lističi za glukozo v krvi
Za merjenje ravni glukoze v krvi z vsemi merilniki Wellion GALILEO 

  Wellion GALILEO GLU merilni lističi za glukozo v krvi

  ZANESLJIVA VREDNOST SLADKORJA V KRVI LE Z MAJHNO KAPLJICO KRVI

   

  Priročni merilni lističi Wellion GALILEO za glukozo v krvi se uporabljajo skupaj z merilniki Wellion GALILEO (Wellion GALILEO GLU/KET, Wellion GALILEO GLU/CHOL in Wellion GALILEO Compact) za določanje ravni glukoze v sveži kapilarni krvi.

  Merilniki Wellion GALILEO so namenjeni za uporabo v domačem okolju in za strokovno uporabo v zdravstvenih ustanovah.

  Ravnanje

  1. Vzemite merilni listič Wellion GALILEO iz vsebnika in vsebnik takoj zaprite. Vstavite merilni listič, da se merilnik vklopi. Na zaslonu se prikažejo oznaka Glu, utripajoča krvna kapljica in oznaka za merilni listič.
  2. Prožilno napravo (s svežo lanceto) pritisnite ob stranski del prstne blazinice in pritisnite na sprožilni gumb, da vbodete lanceto in pridobite kapljico krvi.
  3. Zdaj se s konico merilnega lističa pod rahlim kotom dotaknite krvne kapljice. Merilni listič vpije krvno kapljico kot slamica. Merilnik vas s piskom opozori, kdaj je dovolj krvi za merjenje. Na zaslonu se začne odštevanje in po 5 sekundah se prikaže rezultat.

   

  Koristni nasveti

  • Ne uporabljajte merilnih lističev s pretečenim rokom. Preverite rok uporabnosti, natisnjen na vsebniku z merilnimi lističi in na embalaži.
  • Vsebnik z merilnimi lističi zaprite TAKOJ, ko ste iz njega vzeli merilni listič, da preostanek merilnih lističev zaščitite pred vlago.
  • Merilni listič uporabite takoj, ko ga vzamete iz vsebnika.
  • Ne uporabljajte vlažnih ali poškodovanih merilnih lističev.
  • Izogibajte se neposredni sončni svetlobi in toploti. Stekleničko z merilnimi lističi hranite na suhem in hladnem mestu (ne hranite v kopalnici).
  • Na nalepko vsebnika zapišite datum odprtja. Preostanek merilnih lističev zavrzite 12 mesecev po prvem odprtju.
  • Uporabljeni merilni listič in lanceto zavrzite takoj po uporabi.

   

  Pakiranje: 50 kosov

   

  Wellion merilni listič za glukozo v krvi je visokotehnološki izdelek. Listič je sestavljen iz različnih plasti, v katere so z zapletenim postopkom vgrajene elektrode, medtem ko se biološki substrat - glukoza oksidaza - z natančnim postopkom nanese v reakcijsko območje. Glukoza oksidaza je encim, ki zelo specifično reagira z glukozo v krvi. Med to reakcijo se proizvede elektrika, ki jo merilnik pretvori v ustrezno vrednost sladkorja v krvi, in prikaže na zaslonu.