Wellion Safetylancets 23G - Ideal bei Sehproblemen, verminderter Feinmotorik und für ältere Menschen. Schnelle und einfache Handhabung. Sanft und sicher. Minimierte Schmerzen durch ultra-scharfe Nadel. Perfekt für medizinisches Fachpersonal, Krankenhäuser und Pflegeheime. Steril und Vermeidung von Stichverletzungen. Foto

Varne lancete Wellion 23G
Za nežni odvzem krvi

  Varne lancete Wellion 23G

  Za nežni odvzem krvi

   

  Varne lancete Wellion imajo vnaprej določeno globino vboda in so varno skrite v ohišju. Ker ni posebne prožilne naprave, so idealne za ljudi, ki trpijo zaradi strahu pred injekcijo, ki imajo zmanjšane fino motorične sposobnosti ali imajo težave z vidom.

   

  Varna lanceta je takoj pripravljena za uporabo, razdalja med lanceto kožo je vedno ustrezna. Varne lancete se enostavno aktivirajo. Odstranite varnostni pokrovček in varno lanceto Wellion pritisnite na želeno mesto vboda.

  Varne lancete Wellion lahko uporabljajo posamezniki za osebno uporabo ali strokovno osebje v vsakodnevnem zdravniškem življenju (zdravniške ordinacije, bolnišnice, domovi za starejše občane). Lancete ni mogoče ponovno uporabiti zaradi varnostnega mehanizma, zato so posamezniki in zdravniško osebje zelo dobro zavarovani, da se ne morejo poškodovati z iglo.

  Dobro je vedeti: Premer lancete je podan v enoti G. Višja označena številka pomeni tanjšo lanceto. Tako je na primer lanceta 25G tanjša kot lanceta 21G.

   

  Velikost igle: 23G
  Globina vboda: 2,2 mm
  Količina krvi: 30 - 70 µl

  Pakiranje: 100 in 200 kosov