Obvestilo
> www.wellion.si/sl/obvestilo


Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke:
 
- potrebne za prenos sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju ali zato, da MED TRUST d.o.o. zagotovi storitev informacijske družbe, ki ste jo izrecno zahtevali,
 
- druge piškotke, s katerimi predvsem analiziramo vedenje uporabnikov na naši spletni strani z namenom, da izboljšamo in napravimo uporabo naše spletne strani čim bolj učinkovito. Mnogi piškotki prenehajo takoj, ko zaprete svoj brskalnik, nekateri pa vztrajajo tudi dlje.
 
 
Dodatne informacije o obdelavi osebnih podatkov in podrobnosti o uporabi piškotkov, njihovem namenu in trajanju ter vaših pravicah si lahko preberete v naši Izjavi o varstvu osebnih podatkov in piškotkih.  
 
 
Privolitev
 
Soglašam, da spletišče Wellion.si lahko uporablja piškotke.

Na tem spletnem mestu so informacije o izdelkih, namenjenih širokemu spektru občinstva, in bi lahko vsebovalo podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopne, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.