Analiza

Tveganje za razvoj sladkorne bolezni tipa 2 v naslednjih 10 letih

 

Pod 7 točk Ni povečanega tveganja za sladkorno bolezen. Kljub temu je pomembno zagotoviti zdravo prehrano in dovolj gibanja.

7 do 11 točk Minimalno povečanje tveganja za sladkorno bolezen. Bodite pozorni na smernice za zdrav  življenjski slog.

12 do 14 točk Zmerno povečano tveganje za sladkorno bolezen. Upoštevajte smernice za zdrav življenjski slog in se posvetujte s svojim zdravnikom, če imate kakršnakoli vprašanja.

15 do 20 točk Tveganje za sladkorno bolezen je jasno povečano. Upoštevajte smernice za zdrav življenjski slog in se takoj obrnite na svojega zdravnika za zdravniški nasvet.

Nad 20 točk Zelo povečano tveganje za sladkorno bolezen - morda že imate sladkorno bolezen, ne da bi vedeli. Takoj se obrnite na svojega zdravnika.

Na tem spletnem mestu so informacije o izdelkih, namenjenih širokemu spektru občinstva, in bi lahko vsebovalo podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopne, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.