Wellion MEDFINE plus

Wellion MEDFINE plus- igle za peresnike


Udobje in varnost - Wellion MEDFINE plus igle za inzulinske peresnike so bile posebej razvite, da olajšajo zdravljenje sladkorne bolezni.
 
Posebno tanka igla s fino silikonsko prevleko za lažji zdrs omogoča maksimalno udobje. Širši notranji premer zagotavlja optimalen pretok inzulina.
 
Posebno tanke igle Wellion MEDFINE plus za inzulinske peresnike so za individualne potrebe sladkornih bolnikov na voljo v različnih dolžinah.

Zaščitni pokrovi igel so različnih barv glede na dolžino igle, tako da se različne dolžine igel zlahka razlikujejo (barvno kodiranje).
 
Na izobraževanju o sladkorni bolezni zdravstveno osebje izbere ustrezno dolžino igle skupaj z bolnikom, ki se zdravi z inzulinom.

MEDFINE nadel SLO:  (© )
Na tem spletnem mestu so informacije o izdelkih, namenjenih širokemu spektru občinstva, in bi lahko vsebovalo podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopne, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.