Wellion MEDFINE plus

Wellion MEDFINE plus igle za peresnike


Udobje in varnost - Wellion MEDFINE plus igle za inzulinske peresnike so bile posebej razvite, da olajšajo terapijo sladkorne bolezni.
 
Posebno tanka igla, v kombinaciji s fino silikonsko prevleko za lažji zdrs omogoča  maksimalno udobje. Širši notranji premer zagotavlja optimalen pretok insulina.
 
Posebno tanke Wellion MEDFINE plus igle za inzulinske peresnike so za individualne potrebe diabetikov na voljo v različnih dolžinah.

Zaščitni pokrov igle ima določeno barvo z ozirom na dolžino igle. Na ta način (barvno kodiranje) se lahko zlahka razlikujejo različne vrste igel.
 
Na izobraževanju o sladkorni bolezni zdravstveno osebje izbere ustrezno dolžino igle skupaj s pacientom, ki je na inzulinski terapiji.

MEDFINE nadel SLO:  (© )
Ta spletna stran vsebuje informacije o izdelkih, ki so usmerjeni na širok spekter občinstva in bi lahko vsebovale podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopni, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.