Wellion LUNA Trio

Wellion LUNA Trio - 3 vrednosti zame


3 vrednosti zame – glukoza, holesterol in sečna kislina
 
Merilnik Wellion LUNA Trio natančno meri glukozo v krvi, skupni holesterol in sečno kislino.
 
Dober dan se začne z nasmehom in zavedanjem, da smo naredili nekaj dobrega za svoje zdravje. Z merilnikom Wellion LUNA Trio ne določim le ravni glukoze v krvi, temveč tudi vrednost holesterola in raven sečne kisline – Wellion LUNA Trio izmeri vse tri vrednosti. Priročna oblika, lahko berljiv in osvetljen zaslon z velikimi črkami in protizdrsna prevleka dodatno olajšujejo življenje ter poskrbijo, da je merilnik Wellion LUNA Duo zanesljiv spremljevalec v vseh okoliščinah.
 
MED TRUST je z dolgoletnimi raziskavami in razvojem uspel omogočiti merjenje pri ravni hematokrita med 25 % in 60 %. Nova tehnologija merilnih lističev zagotavlja točne rezultate ob različni gostoti krvi – kar pomeni še večjo varnost! Zaradi velikega zaslona in izredno velikih številk je mogoče z lahkoto prebrati rezultate merjenja glukoze in holesterola v krvi. Ta izjemna berljivost je mnogim ljudem v veliko pomoč pri vsakdanjem življenju. Gumb za izmet merilnega lističa omogoča varno uporabo merilnika Wellion LUNA Trio. Poleg tega so na voljo še povprečja meritev glukoze v krvi za 7, 14, 21 in 28 dni. Redna analiza povprečnih vrednosti glukoze v krvi omogoča boljše zdravljenje sladkorne bolezni in pomaga zagotoviti primerno ukrepanje. V pomnilniku je shranjenih  360 rezultatov glukoze v krvi, 50 rezultatov holesterola in 50 rezultatov sečne kisline.
 
Na voljo v štirih barvah: rumena, rožnata, črna, belaLUNA Trio alle mmol:  (© )
LUNA Trio setbox:  (© )
Na tem spletnem mestu so informacije o izdelkih, namenjenih širokemu spektru občinstva, in bi lahko vsebovalo podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopne, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.