Wellion LUNA Duo

Wellion LUNA Duo - 2 vrednosti zame


Dober dan se začne z nasmehom in spoznanjem, da sem storil nekaj aktivnega za moje zdravje.
 
Z Wellion LUNA Duo merilnikom glukoze v krvi, ne ugotovim le svoj nivo glukoze v krvi, ampak tudi mojo vrednost holesterola - Wellion LUNA Duo mi nudi oboje.
 
Priročna oblika, enostavno berljiv zaslon, tipka za izmet uporabljenih testnih lističev in protizdrsne gumijaste nogice dodatno olajšujejo življenje in predstavljajo Wellion LUNA Duo merilnik kot zanesljivega partnerja v vseh okoliščinah.
 
MED TRUST je po številnih letih raziskav in razvoja uspel omogočiti merjenje glukoze pri nivojih hematokrita med 25 - 60%. Nova tehnologija merilnih lističev zagotavlja točne rezultate ob različni gostoti krvi, kar pomeni dodatnen plus pri varnosti!
 
Zaradi velikega zaslona in izjemno velikih številk so rezultati merjenj sladkorja in holesterola v krvi lahko berljivi. Izjemna berljivost za mnoge ljudi predstavlja veliko prednost. Izmetna tipka omogoča varno uporabo vašega Wellion LUNA Duo merilnika.
 
Poleg tega je na voljo izračunavanje povprečij glukoze v krvi za 7, 14, 21 in 28 dni. Redno analiziranje povprečij glukoze v krvi omogoča izboljšanje zdravljenja sladkorne bolezni in pomaga, da se zagotovi ustrezen odziv.
 
Pomnilnik lahko shrani 360 rezultatov merjenj glukoze in 50 rezultatov merjenj holesterola v krvi.LUNA Duo 4 mmol:  (© )
LUNA Duo Setbox:  (© )
Ta spletna stran vsebuje informacije o izdelkih, ki so usmerjeni na širok spekter občinstva in bi lahko vsebovale podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopni, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.