Wellion CALLA Mini

Wellion CALLA Mini

Majhen in kompakten


Priročna, ergonomska oblika, enostavno berljiv zaslon in druge praktične funkcije vam bodo olajšale življenje s sladkorno boleznijo in iz vašega Wellion CALLA mini merilnika naredile zanesljivega spremljevalca v vseh okoliščinah, primernega za v vsak žep.
 
Drobna kapljica krvi - samo 0,6 μl in le 6 sekundni čas merjenja omogočata hiter in zanesljiv rezultat glukoze v krvi z merilnikom Wellion CALLA Mini.
 
Velike številke in jasen zaslon omogočajo enostavno branje rezultatov. V pomnilnik lahko shranite 300 rezultatov merjenj glukoze v krvi in jih po meniju enostavno pomikate s pritiskom na tipko.
 
Izjemna berljivost za mnoge ljudi pomeni veliko prednost v njihovem vsakdanjem življenju.CALLA MINI MM:  (© )
CALLA MINI Set Box:  (© )
Ta spletna stran vsebuje informacije o izdelkih, ki so usmerjeni na širok spekter občinstva in bi lahko vsebovale podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopni, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.