Virtualni merilnik

Merjenje:
Pritisnite tipko "START" za ogled merilnega postopka. Takoj, ko je rezultat na zaslonu, lahko vidite utripajoč simbol jabolka, ki označuje stanje obroka. S pritiskom na puščične tipke lahko izberete oznako: "pred obrokom" (celo jabolko), "po obroku" (obgriženo jabolko) ali brez oznake. Takoj, ko ste izbrali vašo oznako, pritisnite na tipko OK za potrditev. Rezultat se shrani z vašo oznako. Za izklop virtualnega merilnika pritisnite tipko „OFF“.
 
Pomnilnik:
Pritisnite na tipko OK, dokler ne vidite simbol "mem" (3 sekunde) za vstop v pomnilnik. Tukaj si lahko ogledate vse rezultate. Ponovno pritisnite na tipko OK za ogled dnevnega povprečja. Med povprečji se lahko pomikate s pritiskom na puščične tipke.
 
Nastavitve:
Pritisnite tipko OK, dokler ne vidite utripajoč datum (5 sekund). S pritiskom na puščične tipke se lahko pomikate med nastavitvami. Pritisnite OK za nastavitev.

Ta spletna stran vsebuje informacije o izdelkih, ki so usmerjeni na širok spekter občinstva in bi lahko vsebovale podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopni, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.