Wellion CALLA Light

Wellion CALLA Light


Sodobna oblika & enostavna uporaba
Priročnost in ergonomska oblika, lahko berljiv zaslon, protizdrsna gumijasta prevleka in druge uporabne dodatne funkcije olajšajo življenje s sladkorno boleznijo in predstavljajo merilnik kot zanesljivega partnerja v vseh okoliščinah.
 
Sedaj je prvič mogoče prikazati povprečne vrednosti za 1, 7, 14, 30, 60 in 90 dni. Bolniki in zdravstveni delavci lahko veliko bolj natančno ovrednotijo raven sladkorja v krvi.
 
Uporabniki lahko nastavijo 3 različne časovne alarme kot opomnik za merjenje krvnega sladkorja. Poleg tega lahko bolniki nastavijo mejne vrednosti sladkorja v krvi - vsi rezultati, ki so izven teh vrednosti, so označeni na zaslonu. Ob hipo- ali hiperglikemiji alarm poveča občutljivost odkrivanja in zagotavlja, da bolnik s pravilnimi ukrepi odpravi takšna stanja.
 
Merilnik Wellion CALLA Light hrani v pomnilniku zadnjih 500 rezultatov z datumom in uro, do katerih lahko enostavno dostopate s pomočjo tipk.
 
Zaradi osvetljenega zaslona in izjemno velikih številk je rezultate na zaslonu mogoče prebrati zelo enostavno. Mnogim diabetikom bo izjemna berljivost v veliko pomoč v njihovem vsakdanjem življenju.CALLA Light 4 MM:  (© )
CALLA LIGHT Set Box:  (© )
Na tem spletnem mestu so informacije o izdelkih, namenjenih širokemu spektru občinstva, in bi lahko vsebovalo podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopne, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.