Wellion CALLA Dialog

Wellion CALLA Dialog – govoreči merilnik


BREZ KODIRANJA -  merilnik glukoze s funkcijo govorjenja
 
Wellion CALLA Dialog omogoča enostaven in zanesljiv nadzor glukoze v krvi slepim in slabovidnim ljudem.
 
Brez kodiranja omogoča enostavno in natančno merjenje glukoze v krvi ter preprečuje napake pri ravnanju zaradi nepravilnega kodiranja.
 
Vsi merilni rezultati so razločno povedani z glasovno funkcijo in dodatno prikazani na zaslonu z velikimi številkami.
 
Merilne lističe Wellion CALLA je mogoče brez težav uporabljati zaradi njihove optimalne velikosti. Zgornjo in spodnjo oziroma sprednjo in zadnjo stran merilnega lističa je mogoče enostavno in intuitivno razlikovati, kar je v pomoč pri vstavljanju merilnega lističa v merilnik.
 
Merilnik Wellion CALLA Dialog lahko prikaže povprečja za 7, 14 in 30 dni. Ti podatki omogočajo bolnikom in zdravstvenim delavcem boljše vrednotenje gibanja ravni sladkorja v krvi.CALLA Dialog MM:  (© )
CALLA Dialog Setbox:  (© )
Na tem spletnem mestu so informacije o izdelkih, namenjenih širokemu spektru občinstva, in bi lahko vsebovalo podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopne, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.