Izdelki/Merilniki glukoze v krvi/Wellion GALILEO GLU/KET/

Wellion GALILEO GLU/KET - Merjenje glukoze in ketonov samo z enim merilnikom


Merjenje glukoze in ketonov v krvi samo z eno napravo
– za varno preprečevanje diabetične ketoacidoze
 
Merilnik Wellion GALILEO GLU/KET za glukozo in ketone v krvi izpolnjuje vsa merila novega standarda ISO 13485:2016.
 
Merjenje glukoze v krvi je dnevna rutina sladkornega bolnika. Pri   visoki ravni glukoze v krvi je izredno pomembno hkrati preveriti tudi   ketone v krvi. Glukoza je za telo glavni vir energije. Toda glukoza se   lahko presnavlja v energijo le, če je za to navzočega dovolj inzulina.   Če primanjkuje inzulina, mora telo uporabljati maščobne kisline kot   nadomestni vir energije. Med tem procesom se tvorijo ketoni, ki lahko   pri visoki koncentraciji povzročijo smrtno nevarno ketoacidozo. Če je   raven glukoze visoka, bi moral vsak sladkorni bolnik rutinsko meriti   tudi ketone v krvi, da bi pravočasno preprečil razvoj diabetične   ketoacidoze.GALILEO GLU/KET mmol:  (© )
GALILEO GLU/KET Setbox:  (© )

Kako izmeriti glukozo v krvi in ketone z merilnikom Wellion GALILEO GLU / KET

 
 
Merilnik Wellion GALILEO GLU/KET omogoča enostavno in hitro merjenja  obeh parametrov. Za merjenje glukoze ali ketonov uporabite ustrezne  merilne lističe. Merilnika ni treba kodirati, ker samodejno prepozna,  kakšen merilni listič ste uporabili. Zaslon merilnika Wellion GALILEO  GLU/KET je odlično berljiv zaradi stalne osvetlitve in velikih številk.  Osvetljena reža za merilni listič omogoča merjenje tudi v temnejšem  okolju, na primer v kinu ali gledališču. Merilnik Wellion GALILEO  GLU/KET je na voljo tudi z gumbom za izmet, da zadovolji najstrožje  higienske zahteve, na primer v kliničnem okolju ali v domovih starejših  občanov.
 
Študija Ocenjevanje natančnosti sistema z merilnikom glukoze v krvi s  kombiniranim merjenjem glukoze in ß-hidroksibutirata kaže visoko  natančnost (± 10 %) merilnikov Wellion GALILEO pri meritvah glukoze.
 
Na voljo v treh barvah: rumena, bela, črna

www.wellion.si/sl/Izdelki/Merilniki_glukoze_v_krvi/galileo_glu_ket/
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-600030-21', 'wellion.si'); ga('send', 'pageview'); var _gaq = _gaq || []; _gaq.push (['_setAccount', 'UA-600030-21']); _gaq.push (['_gat._anonymizeIp']); _gaq.push (['_trackPageview']);