Wellion GALILEO GLU/KET

Wellion GALILEO GLU/KET - Merjenje glukoze in ketonov samo z enim merilnikom


Merjenje glukoze in ketonov samo z enim merilnikom 
- za varno preprečevanje diabetične ketoacidoze.
 
Merjenje glukoze v krvi je dnevno opravilo sladkornega bolnika. Če je njena raven visoka, je izredno pomembno hkrati preveriti tudi raven ketonov v krvi. Glukoza je za telo glavni vir energije, toda telo jo lahko spremeni v energijo le, če ima na voljo dovolj inzulina. Če ga je premalo, mora kot nadomestni vir energije uporabiti maščobne kisline, vendar se med tem procesom tvorijo ketoni, kar lahko vodi v smrtno nevarno ketoacidozo.
 
Če je raven glukoze visoka, bi moral vsak sladkorni bolnik rutinsko meriti tudi ketone v krvi, da bi pravočasno preprečil razvoj diabetične ketoacidoze.  Wellion GALILEO GLU/KET omogoča preprosto in hitro merjenje obeh parametrov. Za merjenje glukoze ali ketonov uporabite ustrezne merilne lističe. Merilnika ni treba kodirati, ker samodejno prepozna, kateri merilni listič ste uporabili.
 
Stalno osvetljen zaslon merilnika Wellion GALILEO GLU-KET in velike številke zagotavljajo popolno berljivost izpisanih rezultatov. Osvetljena reža za merilni listič omogoča merjenje tudi v temnejšem okolju (na primer v kinu ali v gledališču).
 
Merilnik Wellion GALILEO GLU-KET je na voljo tudi z gumbom za izmet, tako da zadovoljuje tudi najstrožje higienske zahteve v bolnišnicah ali v domovih za ostarele.GALILEO GLU/KET mmol:  (© )
GALILEO GLU/KET Setbox:  (© )
Ta spletna stran vsebuje informacije o izdelkih, ki so usmerjeni na širok spekter občinstva in bi lahko vsebovale podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopni, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.