Izdelki/Merilniki glukoze v krvi/Wellion GALILEO GLU/CHOL/

Merilnik Wellion GALILEO GLU/CHOL za glukozo in holesterol v krvi


Wellion GALILEO GLU/CHOL - Merjenje glukoze in holesterola v krvi samo z enim merilnikom
 
Merilniki Wellion GALILEO GLU/CHOL za glukozo v krvi izpolnjujejo vsa merila novega standarda ISO 13485:2016.
 
Sodobni merilnik glukoze v krvi Wellion GALILEO GLU/CHOL točno izmeri glukozo in zanesljivo določi tudi raven celokupnega holesterola. Zaslon merilnika Wellion GALILEO GLU/CHOL je stalno osvetljen in ima velike številke, kar zagotavlja popolno berljivost. Osvetljena reža za merilne lističe omogoča merjenje tudi v temnejšem okolju (na primer v kinu ali gledališču). Na voljo so štiri možnosti označevanja rezultatov, ki omogočajo boljše spremljanje glukoze v krvi (oznaka PRED in PO obroku, oznaka za telesno dejavnost in oznaka za zdravilo/inzulin).
 
V pomnilnik je mogoče shraniti 500 rezultatov za glukozo v krvi in 50 rezultatov za holesterol. Poleg tega so dostopna tudi povprečja merjenja glukoze v krvi za 1, 7, 14, 30, 60 in 90 dni. Merilnik Wellion GALILEO GLU/CHOL je na voljo tudi z gumbom za izmet, da zadovolji najstrožje higienske zahteve, na primer v kliničnem okolju ali v domovih starejših občanov.
 
Študija Ocenjevanje natančnosti sistema z merilnikom glukoze v krvi s kombiniranim merjenjem glukoze in ß-hidroksibutirata kaže visoko natančnost (± 10 %) merilnikov Wellion GALILEO pri meritvah glukoze.
 
Na voljo v treh barvah: rumena, bela, črnaGALILEO GLU_CHOL Setbox:  (© )
GALILEO GLU-CHOL alle mmol:  (© )
www.wellion.si/sl/Izdelki/Merilniki_glukoze_v_krvi/galileo_glu_chol/
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-600030-21', 'wellion.si'); ga('send', 'pageview'); var _gaq = _gaq || []; _gaq.push (['_setAccount', 'UA-600030-21']); _gaq.push (['_gat._anonymizeIp']); _gaq.push (['_trackPageview']);