Wellion GALILEO GLU/CHOL

Merilnik Wellion GALILEO GLU/CHOL za glukozo in holesterol v krvi


Wellion GALILEO GLU/CHOL - Merjenje glukoze in holesterola v krvi samo z enim merilnikom
 
Merilniki Wellion GALILEO GLU/CHOL za glukozo v krvi izpolnjujejo vsa merila novega standarda ISO 13485:2016.
 
Sodobni merilnik glukoze v krvi Wellion GALILEO GLU/CHOL točno izmeri glukozo in zanesljivo določi tudi raven celokupnega holesterola. Zaslon merilnika Wellion GALILEO GLU/CHOL je stalno osvetljen in ima velike številke, kar zagotavlja popolno berljivost. Osvetljena reža za merilne lističe omogoča merjenje tudi v temnejšem okolju (na primer v kinu ali gledališču). Na voljo so štiri možnosti označevanja rezultatov, ki omogočajo boljše spremljanje glukoze v krvi (oznaka PRED in PO obroku, oznaka za telesno dejavnost in oznaka za zdravilo/inzulin).
 
V pomnilnik je mogoče shraniti 500 rezultatov za glukozo v krvi in 50 rezultatov za holesterol. Poleg tega so dostopna tudi povprečja merjenja glukoze v krvi za 1, 7, 14, 30, 60 in 90 dni. Merilnik Wellion GALILEO GLU/CHOL je na voljo tudi z gumbom za izmet, da zadovolji najstrožje higienske zahteve, na primer v kliničnem okolju ali v domovih starejših občanov.
 
Študija Ocenjevanje natančnosti sistema z merilnikom glukoze v krvi s kombiniranim merjenjem glukoze in ß-hidroksibutirata kaže visoko natančnost (± 10 %) merilnikov Wellion GALILEO pri meritvah glukoze.
 
Na voljo v treh barvah: rumena, bela, črnaGALILEO GLU_CHOL Setbox:  (© )
GALILEO GLU-CHOL alle mmol:  (© )
Na tem spletnem mestu so informacije o izdelkih, namenjenih širokemu spektru občinstva, in bi lahko vsebovalo podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopne, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.