Wellion GALILEO Compact

Wellion GALILEO Compact merilnik glukoze v krvi - Preprosto priročen, priročno preprost


Wellion GALILEO Compact – majhen in priročen, da se prilega vsakemu žepu
 
Merilnik Wellion Compact za glukozo in ketone v krvi izpolnjuje vsa merila novega standarda ISO 13485:2016.
 
Priročna in izjemna oblika, ki se prilega v vsak žep, lahko berljiv zaslon in nekaj dodanih praktičnih funkcij olajšujejo življenje s sladkorno boleznijo in poskrbijo, da je merilnik v vseh okoliščinah zanesljiv spremljevalec. Priročen, kompakten in z odlično berljivim zaslonom olajša življenje s sladkorno boleznijo. Zelo majhna kapljica krvi, le 0,6 mikrolitra in samo 6 sekund časa za merjenje zagotavljata hiter in zanesljiv rezultat glukoze v krvi z merilnikom Wellion CALLA Compact.
 
Velike številke in jasen zaslon omogočajo lahko branje rezultatov. Pomnilnik lahko shrani 300 rezultatov meritev glukoze v krvi, ki jih zlahka pregledujete s pritiskanjem puščičnih gumbov. Izjemna berljivost bo mnogim sladkornim bolnikom v veliko pomoč v vsakdanjem življenju.
 
Študija Ocenjevanje natančnosti sistema z merilnikom glukoze v krvi s kombiniranim merjenjem glukoze in ß-hidroksibutirata kaže visoko natančnost (± 10 %) merilnikov Wellion GALILEO pri meritvah glukoze.GALILEO Compact mmol einzel:  (© )
GALILEO Compact Setbox:  (© )
Ta spletna stran vsebuje informacije o izdelkih, ki so usmerjeni na širok spekter občinstva in bi lahko vsebovale podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopni, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.