Wellion CALLA Classic

Wellion CALLA Classic – enostavno!


Enostavno, izmeri, storjeno - to v celoti velja za Wellion CALLA Classic merilnik glukoze v krvi.
 
Priročen in izjemnih oblik, lahko berljiv zaslon in protizdrsna gumijasta prevleka so prednosti, ki vam olajšajo življenje s sladkorno boleznijo.
 
Glavni poudarek je na enostavni uporabi merilnika glukoze v krvi, zato so dodatne funkcije stranskega pomena. Zadnji rezultat je shranjen v pomnilnik. Pritisnite tipko z oznako žarnice in pokaže se zadnji rezultat z izjemno osvetlitvijo zaslona.
 
Majhen vzorec krvi, samo 0,6 μl in 6 sekundni čas merjenja z vašim Wellion CALLA Classic merilnikom, v vsakdanjem življenju zagotavljata enostavno, hitro in varno merjenje sladkorja v krvi.
 
Zaradi izjemno osvetljenega zaslona in velikih številk je rezultate mogoče enostavno prebrati. Izjemna berljivost za mnoge ljudi pomeni veliko prednost v njihovem vsakdanjem življenju.:  (© )
CALLA Classic Setbox:  (© )
Ta spletna stran vsebuje informacije o izdelkih, ki so usmerjeni na širok spekter občinstva in bi lahko vsebovale podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopni, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.