Wellion CALLA Classic

Wellion CALLA Classic – enostavno!


Enostavno izmeri, storjeno - to v celoti velja za merilnik glukoze v krvi Wellion CALLA Classic.
 
Priročen in izjemnih oblik, lahko berljiv zaslon in protizdrsna gumijasta prevleka so prednosti, ki vam olajšajo življenje s sladkorno boleznijo.
 
Glavni poudarek je na enostavni uporabi merilnika, zato so dodatne funkcije stranskega pomena. Zadnji rezultat je shranjen v pomnilnik. Pritisnite tipko z oznako žarnice in zadnji rezultat se pokaže na zaslonu z izjemno dobro osvetljitvijo.
 
Majhen, le 0,6 μl vzorec krvi in samo 6 sekund za merjenje z merilnikom Wellion CALLA Classic zagotavljajo enostavno, hitro in varno merjenje sladkorja v krvi v vsakdanjem življenju.
 
Zaradi izjemno osvetljenega zaslona in velikih številk je rezultate mogoče enostavno prebrati. Izjemna berljivost za mnoge ljudi pomeni veliko prednost v njihovem vsakdanjem življenju.:  (© )
CALLA Classic Setbox:  (© )
Na tem spletnem mestu so informacije o izdelkih, namenjenih širokemu spektru občinstva, in bi lahko vsebovalo podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopne, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.