Wellion LUNA GLU

Merilni lističi Wellion LUNA GLU - za merjenje glukoze v krvi


Wellion LUNA merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode, vstavljene s pomočjo zapletenega postopka. Biološki substrat – glukoza oksidaza – je nanesen v reakcijskem območju merilnega lističa z visoko natančnim razpršilcem. Glukoza oksidaza je encim, ki z glukozo v krvi reagira zelo specifično. Pri tej reakciji se proizvede določena količina električnega toka, ki se nato preračuna v rezultat merjenja glukoze, ki je prikazan na zaslonu.
 
Merilni lističi Wellion LUNA za glukozo so opremljeni z BREZ KODNO tehnologijo – kar pomeni dodaten plus za vašo varnost.
 
Med razvijanjem Wellion LUNA merilnih lističev smo se odločili lističe izdelati v priročni velikosti, kar uporabnikom omogoča enostavno izvzemanje iz vsebnika ter preprosto in varno vstavljanje v režo za merilne lističe.
 
Konec lističa, na katerem se kri vsrka v reakcijsko območje s pomočjo tehnologije sip-in, je od merilnika dovolj oddaljen, da se prepreči onesnaženje merilnika s krvjo.
 
Za uporabo z merilniki Wellion LUNA
 
Vsebina: 25 ali 50 kosov

LUNA Glu TS Box 25:  (© )
Na tem spletnem mestu so informacije o izdelkih, namenjenih širokemu spektru občinstva, in bi lahko vsebovalo podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopne, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.