Impresum
> www.wellion.si/sl/Impresum

Osnovni podatki


Če imate v zvezi z našimi spletnimi stranmi kakršno koli vprašanje  oziroma vas zanima kar koli drugega, nas lahko kontaktirate na  naslednjem naslovu:

 
MED TRUST Slovenija d.o.o.
Dunajska cesta 144
SI - 1000 Ljubljana
Elektronska pošta: info@medtrust.si
 

Odgovoren za vsebino in avtorske pravice:

 
MED TRUST Handelsgesm.b.H.
Gewerbepark 10
7221  Marz
Avstrija
e-pošta  office@medtrust.at  
 
 
Direktor: Werner Trenker
Matična številka podjetja: 163015d
LG (Regionalno sodišče): Eisenstadt
DVR (Registrska številka obdelave podatkov): 0935859  
UID (Davčna številka): ATU 43445802
Član WKÖ
 
 
Opomba: EU Komisija ponuja možnost za spletno reševanje sporov na spletni platformi, ki jo upravlja. Ta platforma je dostopna preko povezave: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. MED TRUST Handelsges.m.b.H ni pripravljen niti zavezan k sodelovanju pri postopku za reševanje sporov pred potrošniškim razsodiščem.

MED TRUST Logo:  (© )

Google spletna analitika

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev družbe Google Inc ("Google"). Google Analytics uporablja "piškotke", besedilne datoteke, ki so shranjene na uporabnikovem računalniku, da bi na spletni strani analizirati, kako uporabniki uporabljajo spletne strani.

Fotocredits:
www.dreamstime.com, www.istockphoto.com, www.photocase.de

Na tem spletnem mestu so informacije o izdelkih, namenjenih širokemu spektru občinstva, in bi lahko vsebovalo podrobnosti o izdelku ali informacije, ki drugače niso dostopne, ali veljajo v vaši državi. Zavedati se morate, da ne prevzemamo nobene odgovornosti za dostop do teh podatkov, ki morda ne izpolnjujejo vseh pravnih, regulatornih, registracijskih ali uporabnih procesov v državi vašega porekla.